• Blue Lemonade Juice •
Budak Lening
Posted on Saturday, 10 March 2012| ↱ 10 Insan tulis komen


Assalamualaikum.


Tahu ape tu "lening"!!? Lening same je maksud dia ngan "sekarang", lening loghat trengganu :). Hari ni pasal budak2 lening. Budak2 skrang dah senang, xsusah, mewah n berbagai lagi, sikit pon xsame cam aku nih... hahhaaha. Dulu aku pkai bsikal je, skrang bdk2 dah pkai motor.


Kay, xmo citer hal tu, ni pasal aku terserempak 5 org bdk lingkungan 8 9 taon, laki prempuan. Dorng duk kat mesin air hydrogen, makan aiskrim ape ntah. Habis je makan aiskrim, dorng pergi kat mesin tuh. 


Dorng pon beli air hydrogen, letak dlm plastik aiskrim yang kecik tu. Aku agak dorng nk minum, lps mkn aiskrim manis. Nah!! rupe2 nya  dorng jirus air tu wat basuh kepale!!! Terkaku aku, air tu sikit punyer mahal, wat cuci rambut jew???
 
Dalam duk bingung, hati aku kate: "kayaa kaya, budak2 ni kaya"... hahahahhaa. Aku xpernah terpikir nk basuh kepala pakai air hidrogen. Mungkin ade khasiat baik tuk kulit otak, nak2 yang duk kebingungan cam aku. Blh dikatekan ultimate blur sepanjang jln lepas tegok aksi tu.... bhahahhhaa~
Ade yg xtau,,, nah tgok nano hydrogen water... kahahhaaaha

Kay mase kacau blogger lain nih... Oyasuminasai :)


10 Comments:

Blogger gadismanja said...

zaman da berubah dunia dah maju :P

March 10, 2012 7:22 am  
Blogger shar90 said...

err... hahaha... yelaa tu... hee XP

March 10, 2012 10:11 am  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

hehehe..nti awk try plak =p

March 10, 2012 10:40 am  
Blogger shar90 said...

@::CIK LYNN:: hmmm... klo de duit lebih... hahahhha

March 10, 2012 10:52 am  
Blogger AiSyA LiEzA said...

hahaha.. stiap saat perubahan akan berlaku ^^

March 10, 2012 12:50 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA hahaa... ye ye... same mcm 2 ekor cipang kat ats tu,,, dh blh masok opis... huehee :D

March 10, 2012 12:55 pm  
Anonymous Furniture Removalist Melbourne said...

Hello.. nice post.. visiting here..

March 10, 2012 3:45 pm  
Blogger shar90 said...

furniture removal? melbourne? nice to meet u... hahahaa

March 10, 2012 4:11 pm  
Blogger Diyana Norman said...

ye eh?? pelik bebenor

March 10, 2012 4:58 pm  
Blogger shar90 said...

@Diyana Norman hhaahaa... ye mmg benor
huehe :)

March 10, 2012 9:04 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives