• Blue Lemonade Juice •
Level 148. Chibis Destruction
Posted on Sunday, 7 October 2012| ↱ 12 Insan tulis komen

Level 149 Melayan Minat
Pon takde pape untuk dibuat entry. Sape sape yang datang tu makan laa lukisan waa ni. Klu tak kenyang mintak tambah ye xP



Naruto ni DF yang nak sgt... kite xreti nak buat sruh jugak... huh :P

Senju Hashirama

Kitorang sepupu. Tapi hinata kurang sihat skit sebab tu dia mengelembung macam tu... huk3

Haluu~

Jangan pandang ku sebelah mata xD

Ni Hatake Sakumo... macam best je lukis dia :D

Kazekage-sama :)

Dah makan..? :)

Part time bosan buat sketching lagi
Klu lah waa pandai melukis, dah apply jadi kishimoto... huhuu
Sape pandai melukis..? Ajar kan laa xD
Buchuk :P


Jaa ne minna :D




12 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

naruto tu kita punyer.:P hehehe nak boleh?

October 07, 2012 6:14 pm  
Blogger shar90 said...

kite dah bagi nak lagi... huh :P

October 07, 2012 6:17 pm  
Blogger Everything's Everythings said...

Nice2 ^^
lepas ni cuba pula masukkan colour..
nk try juga guna satu utk kaler guna photoshop okay tak?

October 07, 2012 7:43 pm  
Blogger Shasha Yacob said...

waa, comel je, macam Df hehe

October 07, 2012 9:24 pm  
Blogger E'in said...

untung aaaa pandai lukis.. e'in reti lukis org lidi je.. hahahahahaha

October 09, 2012 1:00 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

wah..i see the hinata..boleh la..hehe..cun2..

btw, mata kakashi tu smart..like..xD

*thumbs up..^^

October 09, 2012 11:19 pm  
Blogger Momo said...

aku tau lukis bulat2 je..haha

October 10, 2012 2:35 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

lukis lah arale chan ................................................... HAHAHAHHAHAHAHAH . MOGOK KUNK! kahkahkah!

October 10, 2012 4:02 pm  
Blogger izzati husna said...

okay la jugak tu.. pndai la jugak melukis.. :)

October 13, 2012 12:20 pm  
Blogger dya bunga said...

lepasni skatching pic dya lah pulok.haha

October 15, 2012 10:22 am  
Blogger 9n0L4 said...

untunglaaaa pndai lukis. kalau boring tapi tak pandai lukis? nak buat ape ehhhh. hehe.

October 16, 2012 12:10 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

janji comel :)

October 28, 2012 6:37 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives