• Blue Lemonade Juice •
Kes permataku
Posted on Wednesday, 18 April 2012| ↱ 25 Insan tulis komen
ASSALAMUALAIKUM.

KONNICHIWA MINNA!

Hari ni Df masih lagi berada diblog abang kesayangan Df ni,

Df nak sharing is caring dengan awak dan awak semua
tentang permataku :)

Permataku :)

antara permataku

1) baju masa kecik



nampak baju yang Df pakai masa kecik tu?
baju tulah hasil titik peluh seorang ibu,mama Df.
Df sayang sesangat.

2) pillow

hee. no picture sebab itu bantal busuk Df masa Df umur 2 tahun.
mama Df buatkan Df bantal, sarung bantal.
sampai sekarang bantal tu ada lagi dengan Df.hee :P

3) my teddy


ini pemberian seseorang kepada Df. Df sayang sangat-sangat dekat seseorang tu :)

4) pemberian hadiah dari kawan-kawan

pehhh wa punya suka hati dapat tu barang.


siapa tak suka dapat barang or hadiah dari someone yang awak sayang.
kan kan kan ?

okay,tu sahaja Df nak kongsi sama lu :P
hee :)
happy go lucky yo!
kalau ada sesiapa yang rajin singgah entri tuan belog ni

::korang ada tak barang kesayangan korang ? permata gituu :P

arigatou minna!



25 Comments:

Blogger AiSyA LiEzA said...

barang kesayangan?? :)) ada2.. novel =p baju baby dah xada.. ehhe..

April 18, 2012 12:31 am  
Blogger Syamira Yahya said...

saye sayang semua barang yg org bg kat sye. .hehe

April 18, 2012 12:35 am  
Blogger Haruno Hana 하나 said...

kali ni baru bc entri Df! haha.. byk brg kesayangan sya.. hehe

April 18, 2012 12:41 am  
Blogger teha said...

ade2.. kita suka gelang yg mak kita kasi.. heheh :) smpi skrg smpn lg :)

April 18, 2012 12:50 am  
Blogger CiK FizA said...

ada2. akak sayang ulatcomeywarnawarni. sayang sgt2. tiap2 malam peluk yang tuh. hee :DD

April 18, 2012 1:27 am  
Blogger Aien Nia said...

Wahh byk barang kesayangan dia..

April 18, 2012 1:51 am  
Blogger iema ツ said...

banyaknya barang kesayangan DF . ni mesti setiap malam nak tidur mesti peluk bantal tu erat2 kan . hehe XD

April 18, 2012 1:56 am  
Blogger aku HaniAsyira said...

selamat bgtaw siap2 mana satu dia.. wah2.. barang ksayangan sume angkut bawak tido sekali.. kih2

April 18, 2012 6:37 am  
Blogger Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

aaa >o< kita suka simpan barang2 yang kawan2 bagi dalam album , even satu plastik gula2 dua posen tu je pun >,<" ahakz !

April 18, 2012 6:47 am  
Blogger gadismanja said...

sye syg diri sy je ,,muaaahhahahahahahahaha

April 18, 2012 7:38 am  
Blogger Dak Fisha said...

wahhhh.. sejuk jer masuk sini. heheheh

April 18, 2012 9:24 am  
Blogger Hani Shaa said...

baru bc entri Df! haha . banyak brg2 ksyangn df yeww ^___^

April 18, 2012 9:45 am  
Blogger Nurul Aisyah said...

Shar!!? mana Shar ni? blog ni dah bertukar tuan ke??

April 18, 2012 2:30 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

Pening!!!! mana Shar???

April 18, 2012 2:50 pm  
Blogger wani ★ mis0pink said...

alooooo~ comelnya :3

April 18, 2012 2:54 pm  
Blogger yad'z said...

wahhh............
patung itu sangat omellll ><

fiqa nak pi plkn dah ke.. alaa..
sobs :'(

if balik cuti tegur2 lah akak dekat fb ea... akak ade je kat fb, juz tak bukak blog..

take care dear... jaga diri kat sane nanti ea.. love you. ^^

April 18, 2012 4:16 pm  
Blogger aisya said...

teddy itu same.. tp ada sepasang dgn bantal sekali.. =)

April 18, 2012 5:13 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

patrick-san.. brg ksygn.. (tetibe).. keh2..

April 18, 2012 6:08 pm  
Blogger Nurulee said...

teddy MrBean comel =D

April 19, 2012 12:45 am  
Blogger Hanamiko Sakura said...

cute nye mr teddy mr bean tu.. kawaii..

April 19, 2012 5:00 pm  
Blogger lisa said...

Comel je semua benda tu..:D

April 19, 2012 9:40 pm  
Blogger misyamissyou said...

ooo tukar ke? lame xon blog nih ketinggalan >_<

April 19, 2012 11:22 pm  
Blogger misyamissyou said...

barang kalau ibu yg bagi mesti ade sentimental value :')

April 19, 2012 11:22 pm  
Blogger Badrina Ibtisam said...

Sy syg semua benda yg umi sy dah bagi kat saya. Hehe. <3

April 20, 2012 4:56 pm  
Blogger Sarah Mohd Saleh said...

patung mr beann die comelll

April 20, 2012 7:46 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives