• Blue Lemonade Juice •
Doodle: Naruto Character xD
Posted on Tuesday, 3 April 2012| ↱ 26 Insan tulis komen
Assalamualaikum... Tadaa~ Doodle dari manga naruto, Pein [Yahiko] akhirnya siap utk Atieqah yang Akatsuki-Holic... ahahaaa... kite serupa, minat sngat kat organisasi akatsuki. Walaupon dorng nampak jahat sbnarnya niat dorng nk cipta keamanan dgn kuasa sendiri. Muahahaa... Niat mmg baik tp caranya salah... heheehee xD. [kecuali Orochimaru n Tobi, dorng pure evil x)].


Sape Pein [Pain], dia hanya boneka Uzumaki Nagato [ketua Akatsuki] yang berada dibawah bayang2 saje. Pein cuma mayat yang dikawal dgn metal yg ade kat muke n badan dia. Metal tu mcm penerima signal dr chakura pengawal. Warne kulit Pein patot pucat sedikit... hehee.


Sblom tu meh nak citer skit pasal watak dia nih... hehee xP. Bace smpai habis, penat taip nih... hahaa xP.
Awal kemunculan Pein [Yahiko] dengan rambut ala2 naruto. Warne metal kat muke n mate salah sbb Mangaka xberi detail lg mase nih xD. Macam Kurosaki Ichigo pon ade kan... huk3 xD.

Haaa~ ni baru btol spek Yahiko [dlm tb kulit xpucat... huehe]... ehehee xD

Nie Uzumaki Nagato [Uzumaki Clan kire satu pamili ngan Uzumaki Naruto], ketua akatsuki yg ade ambisi utk cipta keamanan dgn cara sndri tp dimanipulasi "klon" Uchiha Madara [Tobi] xP.


OK dah... jeng3... ahahaaa xD. Bawah nie doodle Yahiko yg dah siap... heheheee.
Tekan [amik] untuk amik xD... Orang lain xleh amik, dah dicop milik Atieqah xD. Nie bukan Ichigo tp Pein xP.


Watak Bleach, Kurosaki Ichigo... hmm. Dia xbrape pentingkan adik bradik. Tak mcm naruto n itachi yg berusaha tuk jadi the best brothers ever. Walaupon xde ikatan darah... heheee. 


Kay mmg xperfect, ni pon tiru gaya org yang dah expert buat. Main buat balik pastu main hentam je kaler... heheee. Maaf klo xlawa, xcantek n xkemas ea xD. Nak igatkan lagi yang permintaan utk buat doodle xdiambil buat mase sekarang [mcm la ade... hehee xP].


3 doodles to go xD


26 Comments:

Blogger Haruno Hana 하나 said...

come la tu :D dh lama x tgok Naruto.. Uzumaki Nagato tu ada kaitan ngan Naruto ke? haha.. nama family sama..

April 01, 2012 11:32 am  
Blogger shar90 said...

@Haruno Hana 하나 hehee.. yeke.. maceh hana xD
dorng mmg satu puak,,, kire satu family besar yg same... hehee xD

April 01, 2012 11:38 am  
Blogger Cik Penguin_Solehah said...

atoto comeynya doodle tu^^

April 01, 2012 11:55 am  
Blogger shar90 said...

@Cik Penguin_Solehah huehee xD... comey sngat kew... heheee xP

April 01, 2012 1:55 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

hehehe...
huhuhu...
isk2..
huwaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

> . <
:(
:(
:(

ruginya saya x tgk cerita naruto yg masa kecik dulu..
pastu tetibe tgk naruto shippuden...jd kureng faham..hmmmm...tp shar dah xplain mungkin saya faham lah skit2..hmmm :(

April 01, 2012 2:31 pm  
Blogger gadismanja said...

hahahha ,, cute ,, jeles awk pandai wat shadow ,, hahahhahaa ,, eee ,, meh nak amek bakat awk uh ,, amek dari mate ,, mcm ari jumaat hari tu ,, hahaha ,,

April 01, 2012 2:33 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah ahhaahaa... xpe, citer dia mmg nmpak mcm bdk tp moral dia mmg byk... org jahat pon ade moral yg baik... hehehee xD

April 01, 2012 2:58 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja hahahahaa... klo blh amik, amik laa,,, xkesah... heheee
nanti lame2 cex ah pndai ler... sbb cex ah rajin wat doodle,,, kompem pandai dlm mase singkat je xD

April 01, 2012 2:59 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

hmmm :(

April 01, 2012 7:06 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa nape sedih nie?? buat org susah hati jew?? nape ni dik? T.T

April 01, 2012 7:37 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

takde ape:(

April 01, 2012 7:38 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa xmo cakap lg r buat org susah ati,,, huhuu :'(

April 01, 2012 7:46 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

:P lalalalala. hahaha fiqa cuma nak puji :P ygt doodle tuu hensem mcm awak. :P hahahaha :D kan kan?

April 01, 2012 8:09 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hueehee... hahaa... hensem mcm doodle tu?? watak doodle tu cume mayat hidup,,, jd sye hensem mcm mayat hidop laa... bhhahaaa
**sampai ati fiqa... huhuu

April 01, 2012 8:13 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

eh eh =.= bukan macam tulahhh =.=
maksud fiqa. hensem MCM awak. bukan awak hensem cm dia. =.= ayoo. hahahaha tapi sasuke lebih sesuai lahh untuk awak hehehehe

April 01, 2012 8:59 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa ow~ yekew?? sye silap.. hehehee... sori fiqa xD
hahahaa,,, pndai r tukar2 plak... fiqa plak mcm ran mouri,,, hehee xP

April 01, 2012 9:32 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

uish...tkangkang nya doodle ni...hehehe

April 02, 2012 1:43 am  
Blogger shar90 said...

@::CIK LYNN:: hahahaa... xpe,,, lelaki... eheee xD

April 02, 2012 2:10 pm  
Blogger AiSyA LiEzA said...

comel2... :D *adehh... xleh cilok.. ahhaha..

April 02, 2012 3:21 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA hahaa... maceh... suke beno klo blh cilok kan... eheee xP

April 02, 2012 3:27 pm  
Blogger aReLaN said...

nice one.lama dah tinggal naruto pe sume ni.hahaha

April 02, 2012 11:05 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

wah.. cerita naruto.. dah lame CKJ tak layan dan tengok...

April 02, 2012 11:23 pm  
Blogger shar90 said...

@aReLaN hahaa.. maceh... best cite dia wlaupon mcm bdk2... hahaa

April 03, 2012 7:04 am  
Blogger shar90 said...

@Cik Kay Jue jom layan jom.... ehee xD

April 03, 2012 7:05 am  
Blogger Atieqah Arr said...

Time kaseh awak dok susah payah buat doodle ni untok saye ye. Teharu ni taw :')
Huhuuu. Saye amatamat hargainye! ^^

April 03, 2012 10:17 pm  
Blogger shar90 said...

@Atieqah Arr heheheee... xpe suke je mase buat... sbb sye pon minat.. ahhahaa xP

April 04, 2012 12:23 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives