• Blue Lemonade Juice •
Hampir Pulih
Posted on Monday, 12 March 2012| ↱ 7 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Alloo~... Rindu tak? Rindu tak? Tak sampai sehari kot... hehee. Semalam rosak, kite [kite = saye, biase diguna org trengganu dulu2] igat nak ator kat kedai jew. Klo hantar kedai, paling2 ciput 30 riyal. Jadi kite pon g amik penyelesaian sendiri. Baiki sendiri laptop nih. Tak kire doh nak jadi apepon.


Ikhtiar xsalah. Sekurang2 nya kite mencube. Lepas subuh trus buke laptop, tgok ape yg blh buat setakat yg mampu... :D. Nasib baik r ade Windows 7 Starter Installer, tu yg penting. Simpan sume data dlm backup disk, takot hilang. Lame gak proses tu.

Nie installer windows 7 starter jer... drp xde langsung... muhaeheee

Key untuk install windows... xde ni xgune... hehee
Backup kecik, backup besar Driver D dlm loptop... huk3

Tadaaa... performance jd lebih baik tp app kurang, mcm yg baru... sedih anti virus ori pon ilang :(

Kene g kedai jugak ni, tambah ape yg kurang. Klo buat sume ni kat kedai melayu, mau je g harga 70 riyal. Klo kedai cina dlm 40 riyal je kot. Knape org melayu charge mahal sngat??. Kedai cina murah plak, taukey kedai tu prempuan,,, aunty t tu plak baik + seksi... hahaha. Cina kt dungun xseseksi cina2 kat kuantan... heheehe. 

Suke g kedai tu sbb dia pndai berurusan ngan pelanggan. Hari tu g check pc pon dia xcharge... baik kan... hahaaa.


Harap blh pakai lagi xD


7 Comments:

Blogger gadismanja said...

ahahahahhahahaha ,, +sexy takley bla

March 12, 2012 4:24 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

wow..jadi kiranya dah oklah nikan? kan? xde off9 9bulan 10 hari kan? hahaha

March 12, 2012 4:33 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

saya stuju dgn gadismanja haha

March 12, 2012 4:33 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja hahahaaa... saje je kate camtu XP

March 12, 2012 4:38 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah ok tu ok... tp x 100%... hueheec :)

saye pon nk stuju gak... hehee

March 12, 2012 4:40 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

wahhh taukehh tu byk baik ohh.
nak jugak haha :P
untunglaa ada untie byk baik+seksi :P

March 12, 2012 5:27 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa heheee... dtg sini... huk3
untie tu xde makne... heheee xD

March 12, 2012 5:55 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives