• Blue Lemonade Juice •
Dapat Doodle... hahaaa
Posted on Wednesday, 21 March 2012| ↱ 13 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Alluu... hehee. Semalam Apit kate nk bagi doodle hari ni, jadi pagi ni g ler check message, kot2 ade kan. Tak sangka dpt awal, hari tu lewat skit sbb name duk bawah. Bagi yg xsempat tu xpe, lain kali ade lg kot... hehee. 


Dapat doodle korea plak kali ni. Cun r doodle ni, rambut n scarf dia mmg style korea. Terase gak nk buat doodle lelaki plak, nk buat Kaito plak... hehee :P. Kay tengok doodle korea nih.


Comel gak kan, siap pkai mascara lagi xD.

Kay tu je, nk kuar mlm ni bru balik xD


13 Comments:

Blogger eyqa amin said...

woo..comel banget. heee

March 21, 2012 11:32 am  
Blogger shar90 said...

huehe... comel kan,,, nak join lagi... huk3

March 21, 2012 7:32 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

untunglaa dpt hahaha

March 21, 2012 8:22 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa senang je nk dpt,,, kene cepat join... hehee

March 21, 2012 8:42 pm  
Blogger cantekk said...

jambu betol doodle itteww =D hihi,,tp somel..besnye

March 21, 2012 8:58 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

heheheh...ce tgk saya punya..hahhaha

March 21, 2012 9:03 pm  
Blogger shar90 said...

@cantekk ahahaa... korea mmg jumbu,,, lame kak cantekk xdtg sini... heee

March 21, 2012 9:06 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah yeah.. dpt jgak kan.. hahaa

March 21, 2012 9:08 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

yg link tu saya letak..hehe takut nnt ada org amik..it's mine :P

March 22, 2012 2:50 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

hye..bagus....sidebar tu.. :D

March 22, 2012 2:50 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah hahaa... pandainya... hehee...
sye buat camtu sbb ade yg rase semak... hehee

March 22, 2012 3:34 pm  
Blogger Afiqa Dayana said...

waahh, comel mcm org dia.. hahaha :p

March 24, 2012 3:25 pm  
Blogger shar90 said...

hehehee... comel kan.. hahah

March 24, 2012 8:22 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives