• Blue Lemonade Juice •
Contest Blog Superb Awesome by Aliya
Posted on Friday, 9 March 2012| ↱ 4 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Tadi kite di tag adik Syah, ni kali pertama masok contest... hehee. Tapi kan hadiah dia macam utk gugurl... hahahaaa. Hampeh, xpe msok je.... huehee. Tag kali ni scare rambang... xD


4 Comments:

Blogger Saya Disini said...

gud luck

March 12, 2012 4:13 pm  
Blogger syahirah said...

alaa..organizer xbgtau pon syarat2 lelaki boleh join ke tak.syah maen tag je la..eheh..kalau menang contest ni bg je hadiah tu kat kakak ke , adik ke?
err .. ade adik beradik pompuan tak?

March 12, 2012 4:25 pm  
Blogger shar90 said...

@syahirah sorng pon xde... hahahaa... xmenang pon,,, cume leh kenal member baru kot lg bagos... hehee

March 13, 2012 1:15 am  
Blogger shar90 said...

@Saya Disini maseh byk2.. hehee

March 13, 2012 3:04 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives