• Blue Lemonade Juice •
Aku Main Tipu
Posted on Wednesday, 14 March 2012| ↱ 8 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Macam mane nak mule ea?? Jom kite minum dulu... huehe. Tengok tajuk tu, ape yg aku main tipu!!? Tipu cikgu!!? Tipu member!!? Atau tipu mak mertua!!?.. hehehee. Takde kene mengena ngan dorng sume. Sebenarnya aku main tipu bab sotfware PC. 


Sebelum ni kan aku dah format lappy sendiri. Mesti r app dlm lappy tu dah hilang, skali ngan Anti Virus Avast yg sepatutnya tamat bulan julai ni. Aku pikir2, last2 rase nak buke PirateBay yg xleh buke sblom nih. Yahooo~ boleh buke r. Selame ni mengidam nk buke.


Ape lagi bile dah leh buke ni kan. Kebas r ape yg berkenan kat hati... muahahaa. Mule2 aku kebas adobe photoshop cs5 yg portable. PS cs5 yg btol2 ori besar sngat saiz dia pastu kene crack lagi, panjang citer. Lepas tu kebas Microsoft Word 2007 je yg dah hilang, xyah bayar pon... hahahaaa.


Yang paling aku suke. Jeng jeng jeng~... Aku kebas Avast Internet Security, anti virus avast yg paling power kot... hahahhaa. Aku main tipu, ngelat, xbeli pon. Klo beli Avast Pro Security, paling koman pon 60 riyal. Ni aku kebas internet security punyer. Secure lorh lappy aku, paling penting xyah kuar sesen pon.... muaaha :P **mode jahat~

Baru kebas 3 app... OTW pikir nak kebas ape lagi... hehee
 Kite kebas yang paling kanan... muehehee xD
My babe secure... suke sesangat... heheee... tamat akhir tahun nih :D

Kay tu jew part kebas2 XD



8 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

untunglaa main kebas2 hahaha :D

March 14, 2012 2:20 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa org beri kite kebas ler... hehheee :D

March 14, 2012 2:26 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

hahaha..jeles lak rasanya..hoho nasib saya ada gak adobe cs5 tuh :P

March 14, 2012 2:39 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah hahaha... xyah jeles2 aisyah... g je kebas.. hehee

March 14, 2012 2:54 pm  
Blogger gadismanja said...

untunglaa pandai men tipu

March 14, 2012 2:56 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja hahaaaha... mentipu nk idop... hehee

March 14, 2012 3:00 pm  
Blogger AiSyA LiEzA said...

apa kelas main tipu... ekekkeke... untunglaa.. selamt smpai hujung thun.. ekekkkee... :D

March 14, 2012 6:07 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA hahahaaa... abis tahun ni,,, kebas lagi... kahkahkah :P

March 14, 2012 6:18 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives