• Blue Lemonade Juice •
CocaCola + Pepsi = U will know
Posted on Saturday, 29 October 2011| ↱ 2 Insan tulis komen


Ellooo fellas... Hari nie, aku rase dah selesaikan satu masalah. Pastikan anda baca sampai bwh. Masalahnya simple, meh nak pahamkan. Nie bukan ape2 pon cuma meletakkan sesuatu pada bukan pada tempatnya. OK, hal kali nie bermain dgn tindakbalas kimia dan metamatik. Aku nak selesaikan. Sebelum tu penah tgok citer "Super 8"..? Haa... hal nie xde kene menggena dgn mslah kite... huahaa. Baiklah, teruskan ke isu asal iaitu COLA. Seperti yg kite tahu, air minuman COLA yg kite semua kenali adalah CocaCola dan Pepsi. Tapi pernah tak kite terpikir utk minum kedua2 nya pada satu masa. Kebanyakkan org akn memilih salah satu dari jenama ini utk diminum pada satu masa. Tak pernah ade satu rekod pon dalam sejarah ketamadunan manusia moden yg kedua2 jenama ini blh di minum pada detik yg sama. Apa yg akn jd klo CocaCola n Pepsi dicampur aduk..?






Umum tahu Cocacola dan Pepsi adalah pesaing dan xkan bergaul dgn baik.




Terdapat pelbagai perbandingan telah di buat dan hasilnya berpihak kpd CocaCola. Persamaannya, kedua2 adalah minuman berperisa COLA dan dua2 produk nie best di minum dan tanpa mungkin mengalami komplikasi mabuk kepayang... hahaa. Soalnya bagaimana klo dua2 produk nie bersama..? 



Jawapannya mungkin positif atau mungkin "disaster". Aku pon xpasti ape yg akn berlaku. Menurut pemerhatian global aku sendiri, ape yg aku dpt rumuskan mengikut rumus asas matematik adalah seperti berikut:


MUDAH JEW

Apabila korang minum CocaCola dgn Pepsi skaligus... mmg xjd laen dah, mmg jd zombi laa nanti, tegok r...:

CocaCola + Pepsi = Zombi


Jadi lepas nie nk try tak jd zombi..? hehee. Tetibe dgn senangnya aku cipta fakta lg meyeleweng agar dipercayai.... Apa hal lah ngan aku kali nie..? Update blog dgn benda2 mengarut... huehehee. Nk wat camne, xde idea nk update blog nie. Jadi sori ea pada sesiapa yg penat membaca dan aku plak penat menaip... huk3. OK, nie update aku... kbai~ xD


.:dari org yg lelah menaip - shar90:.





2 Comments:

Blogger cantekk said...

ape kau merapu ni dik? dah makn ke belum ni =D

November 10, 2011 11:16 pm  
Blogger shar90 said...

ahahaa~... saje jew
dah... dah mkn nasik sebijik... ahukx :)

November 11, 2011 6:13 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives